Haberler

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gebe Okulu Eğitimleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gebe Okulu eğitim programı hız kesmeden devam ediyor. Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla Gebe Okulu eğitimlerine katılan anne adaylarına eğitim sonunda katılım belgesi veriliyor. Gebe okulunda anne adaylarına uygulamalı olarak yeni doğan bebek bakımı, emzirme teknikleri, lohusalık, gebelik sonrası beslenme gibi bir anne adayının ihtiyaç duyabileceği konularda eğitim veriliyor. Eğitimi tamamlayan anne adayları, Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Sakarya ve Gebe Okulu sorumlusu Emine Ayanoğlu teşekkür etmek amacı ile Başhekim Dr. Öğrt. Üyesi Erhan Arıkan ile bir araya geldi. Eğitim almak isteyen anne adaylarının gebe okuluna her zaman kayıt yaptırabileceği belirtildi.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gebe Okulu eğitim programı hız kesmeden devam ediyor.

Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla Gebe Okulu eğitimlerine katılan anne adaylarına eğitim sonunda katılım belgesi veriliyor. Gebe okulunda anne adaylarına uygulamalı olarak yeni doğan bebek bakımı, emzirme teknikleri, lohusalık, gebelik sonrası beslenme gibi bir anne adayının ihtiyaç duyabileceği konularda eğitim veriliyor. Eğitimi tamamlayan anne adayları, Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Sakarya ve Gebe Okulu sorumlusu Emine Ayanoğlu teşekkür etmek amacı ile Başhekim Dr. Öğrt. Üyesi Erhan Arıkan ile bir araya geldi. Eğitim almak isteyen anne adaylarının gebe okuluna her zaman kayıt yaptırabileceği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bilecik Sakarya Bebek Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title