Haberler

Beypiliç'in İhracat Başarısı Ödüllendirildi

Türkiye Piliç Eti Sektörünün Öncü Markası Beypiliç, Geçen Yılın Verilerine Göre En Fazla İhracat Yapan Firmalar Arasında Yerini Aldı. Beypiliç, 5 Bin Tonun Üzerinde Gerçekleştirdiği İhracatla, Hayvansal Ürünler İhracatı Kategorisinde En Başarılı 4. Büyük Firma Oldu.

Türkiye piliç eti sektörünün öncü markası Beypiliç, geçen yılın verilerine göre en fazla ihracat yapan firmalar arasında yerini aldı. Beypiliç, 5 bin tonun üzerinde gerçekleştirdiği ihracatla, hayvansal ürünler ihracatı kategorisinde en başarılı 4. büyük firma oldu.

Ağırlıklı olarak Azerbaycan, Irak, Tacikistan, Bosna-Hersek ve Kıbrıs'a ihracat yapan Beypiliç, 2007 yılında toplam 3.4 milyon ABD doları ihracat gerçekleştirdi.

"2007 Yılı En Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni"nde Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı'nın da hazır bulunduğu törende İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) bünyesinde yer alan 6 birlikten toplam 79 başarılı ihracatçı firmanın ödülleri verildi.

Beypiliç'in başarı ödülünü firma adına Beypi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi A. Teoman İnal, TİM İcra Kurulu Üyesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu'nun elinden aldı.

(BV-AK) 02.06.2008 15:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title