Haberler

Beylikdüzü'nde Esnafın İkinci Evi 'Beyesder' Olacak

Marmara Mahallesi’nde bulunan metruk yeri yeniden düzenleyerek Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’ne (BEYESDER) tahsis eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, derneğin yeni sosyal tesisinde esnafla bir araya geldi.

Marmara Mahallesi'nde bulunan metruk yeri yeniden düzenleyerek Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'ne (BEYESDER) tahsis eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, derneğin yeni sosyal tesisinde esnafla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin kuruluşunda liderlik ettiği BEYESDER ile kahvaltılı sohbette bir araya geldi. Daha önce metruk bir bina olan ve yeniden düzenlenerek derneğin kullanımına sunulan Marmara Mahallesi'ndeki dernek sosyal tesisinde düzenlenen etkinliğe Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek Başkanı Cengiz Ataseven ve Dernek Üyeleri katıldı.

"Halka dokunan esnaftır"

Kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada ülkenin içinden geçtiği zor dönemlerde STK ve bu tür oluşumların öneminden bahseden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ben de bir esnaf ve esnaf çocuğuyum. Belediye olarak STK ve bu tür oluşumların halkın nabzını tutabildiğimiz en sağlıklı organlar olduğunun farkındayız. Özellikle halka dokunanlar ve bu nedenle istek ve şikayetlere en hakim olanlar esnaflardır" dedi.

"Esnafın her zaman yanındayız"

Birlik olmanın değerini ve bu gücün ilçeye, ülkeye olan katkılarına değinen Başkan İmamoğlu, esnafı, mevcut şartlarda örgütlü güç oluşturarak daha rekabetçi ve daha kaliteli hizmet sunması için desteklediklerini belirtti. Tüm yerel yönetimlerin de bu tür oluşumları sonuna kadar desteklemesi gerektiğini söyleyen İmamoğlu, BEYESDER'in de ilçedeki tüm esnafların ikinci evi olmasını istediğini ekledi. İmamoğlu, "Bu dernek tüm kesimdeki esnafın toplanma yeri olmalı. AVM'ler karşısında esnafların sonuna kadar yanındayız" ifadelerini kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title