Haberler

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya AK Parti Kadın Kollarından Büyük Sürpriz

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya, 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile göreve gelişinin 3. yıl dönümünde, eşi Emine Bakıcı ve AK Parti Kadın Kolları tarafından sürpriz bir kutlama programı düzenlendi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya, 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile göreve gelişinin 3. yıl dönümünde, eşi Emine Bakıcı ve AK Parti Kadın Kolları tarafından sürpriz bir kutlama programı düzenlendi.

Osmangazi Parkı'nda gerçekleştirilen kutlamaya, Başkan Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı'nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal, AK Parti Kadın Kolları ve Başkan Bakıcı'nın yakınları katıldı. Başkan Bakıcı; içeri girmesi ile birlikte gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemezken; "Göreve geldiğim ilk günden itibaren bana bu yolda desteklerini esirgemeyen başta eşime, aileme, AK Parti ailesine ve bu organizasyonu gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Başkan Bakıcı'nın Belediye Başkanlığı görevine gelişinin 3. yıl dönümünün yanı sıra büyük kızı Bengü'nün de doğum günü olması nedeni ile pasta kesilerek kutlama yapıldı. Başkan Bakıcı, pasta kesilmesinin ardından misafirleri ile görüşerek sohbet etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Osmangazi AK Parti Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title