Haberler

Beko Basketbol Ligi

Tofaş Basketbol Takımı, 2013 2014 sezonunu törenle açtı.

Tofaş Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun resmi açılışını törenle yaptı.

Tofaş Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törene Bursa Vali Yardımcıları Mehmet Vedat Müftüoğlu ile Ahmet Kurt, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran, Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, basketbol hakemleri, teknik heyet ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu, Tofaş ile uzun yıllar önce tanıştıklarını belirterek, "Sosyal sorumluluk çercevesinde çalışmalar yapıyorlar. Yeni sezonda da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.

Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan ise yeni bir sezona daha büyük başarı hedefleriyle girdiklerini ifade etti. Yoğun ve verimli geçen bir hazırlık dönemi yaşadıklarını dile getiren Aydan, şunları kaydetti:

"Bu sezon aramızdan ayrılan önemli oyuncularımız oldu ancak en az onlar kadar değerli ve tecrübeli yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik. Bu sezon Beko Basketbol Ligi ve Eurochallenge Kupası'nda zorlu bir mücadelenin içinde olacağız. Öncelikli hedefimiz ligde ve Avrupa kupasında geçen yıl bıraktığımız noktadan daha ileri gidebilmek. Ayrıca Spor Toto Türkiye Kupası'nda da ilk 8 takım arasına kalmayı başardık. Türkiye kupasında her takım gibi finali hedefliyoruz. Altyapıdan yetişen yetenekli gençlerimiz, milli takım tecrübesine sahip deneyimli oyuncularımız ve takımın kimyasına çok çabuk uyum sağlayan kaliteli yabancı oyuncularımızla bu hedefleri sonuna kadar kovalayacağız. En büyük destekçilerimiz ise her zamanki gibi Bursa halkı ve taraftarlarımız olacak."

Takım kaptanı Evren Büker de 4 yıl aradan sonra yuvaya döndüğünü ifade ederek, "Tofaş genç oyunculardan kurulu. Bizlerin de tecrübesini katarak iyi işler yapmak için mücadele edeceğiz. Play-Off'a kalmak için vargücümüzle çalışacağız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Efe Aydan Tofaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title