Haberler

Başkan Yücel, Şirin Taksi Çalışanları ile Bir Araya Geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çarşı Mahallesi’nde bulunan Şirin Taksi Durağı çalışanlarının düzenlediği kahvaltıda taksicilerle bir araya geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çarşı Mahallesi'nde bulunan Şirin Taksi Durağı çalışanlarının düzenlediği kahvaltıda taksicilerle bir araya geldi.

Alanya Merkez Kuyularönü Cami müştemilatında gerçekleşen kahvaltıya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ve taksiciler katıldı. Durak çalışanları ile sohbet eden Başkan Yücel, sorun ve taleplerini dinledi.

Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yücel,"Taksici esnafımız, bir yerde bizim gözümüz kulağımız. Özellikle kentimize gelen yabancı konularımızı ilk karşılayan sizlersiniz. Sizin onlarda bıraktığınız imaj aslında Alanya'nın imajı. Bu nedenle taksici esnafımıza büyük önem veriyoruz. Taksici esnafımız, düzenli ve kurallara riayet ederek çalışıp, Alanya'yı en güzel şekilde temsil etmelidir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title