Haberler

Başkan Özakcan, Yeni Yıla Vatandaşlarla Beraber Girdi

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2016 yılına Gödrenli Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte girdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, 2016 yılına Gödrenli Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte girdi. Başkan Özakcan, "Her yeni yıl bir umut demek. Umudumuzun hiç tükenmediği, sağlık, mutluluk ve barış dolu bir yıl diliyorum" dedi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve eşi Gülay Özakcan yeni yılı Efeler'in Gödrenli Mahallesi'nde Emin ve Fikriye Uysal'ın evinde karşıladı. Çalışma programından fırsat buldukça zamanını halkın içerisinde geçiren Başkan Özakcan, yılbaşı akşamı da Uysal çiftinin evine konuk oldu. Mahalle Muhtarı Cemalettin Şahin ve bir grup mahallelinin de katıldığı ziyarette Özakcan ailesi vatandaşlarla akşam yemeği yiyerek, yeni yıl pastası kesti.

BAŞKAN ÖZAKCAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Özakcan'ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, "Biz daha önce hiç böyle bir yılbaşı akşamı geçirmemiştik. Kendisini sadece makam arabasında, protokol masalarında gördüğümüz biz başkan bizim ne sorunlarımızı dinler, ne de bize çare olabilirdi. Başkanımızdan Allah razı olsun, kendisi bizi sevindirdi. İnşallah uzun yıllar başkanlık yapar ve bizlerle hep birlikte olur" ifadelerini kullandı.

"HER YENİ YIL YENİ BİR UMUT DEMEK"

Yeni yıla vatandaşlarla birlikte girmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Özakcan, "Belediyecilik sadece yol yapıp, çöp toplamak, park ve bahçelerle ilgilenmek değildir. Programlardan zaman buldukça esnaf ziyaretleri yaparak, sorunlarını dinliyor isteklerini yerine getirmek için çalışmalar yapıyoruz. 2016'yı da bizleri bu mevkilere getiren hemşehrilerimiz ile karşılamak istedik. Bize evlerini açtıkları için başta Uysal ailesine, sonra da bizlerle birlikte yeni yılı karşılayan mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Her yeni yılın yeni bir umut olduğunu belirten Özakcan, "Her sabah ülkemizin daha fazla sağlık, sevinç, mutluluk, dostluk ve barış içerisinde uyanması dileği ile mutlu yıllar diliyorum" şeklinde konuşarak herkesin yeni yıllarını kutladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülay Yerel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title