Haberler

Başkan Köşker: "Girişimci Gençlik İçin Çalışıyoruz"

Gebze Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Girişimcilik Zirvesi’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Mayasında ve ruhunda ‘liderlik’ özelliği bulunması gereken yeni girişimcilerin Gebzeli genç kardeşlerimiz arasından çıkması için bizler de belediye olarak çaba...

Gebze Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Girişimcilik Zirvesi'ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Mayasında ve ruhunda 'liderlik' özelliği bulunması gereken yeni girişimcilerin Gebzeli genç kardeşlerimiz arasından çıkması için bizler de belediye olarak çaba harcıyor, projeler hazırlıyoruz" dedi.

Gebze Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Girişimcilik Zirvesi'ne katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hayatın her alanında olduğu gibi girişimcilik alanında da gençlere ihtiyaç olduğunu ve gençlere önemli sorumluluklar düştüğünü vurguladı. Girişimcilik zirvesine Başkan Köşker'in yanı sıra Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Zirvede selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Mayasında ve ruhunda 'liderlik' özelliği bulunması gereken yeni girişimcilerin Gebzeli genç kardeşlerimiz arasından çıkması için bizler de belediye olarak çaba harcıyor, projeler hazırlıyoruz. Her biri ayrı bir cevher olan genç kardeşlerimizin gelecekte birer lider, birer girişimci olabilmesi; ülkesine ve milletine katkı sunabilmesi adına başlattığımız '41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi 3. döneminde emin adımlarla devam ediyor. Daha yolun başında olan lise öğrencisi kardeşlerimizin; kendine, tarihine, hayata, doğaya, doğal çevreye ve toplumuna dost birey birey olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Konuşmasına devam eden Başkan Köşker, "Gebze Belediyesi olarak eğitim alanında yapmış olduğumuz çalışmalarımızda çocuklarımızın kendilerini erken yaşlarda eğitimlerine, geliştirmelerine olanak sunuyoruz. Oluşturduğumuz Anaokulu Üniversitemizde 5-6 yaşlarında çocuklarımızı alıyor ve İngilizce öğretiyoruz. Bunun yanında en az bir müzik aleti çalmasını öğretiyoruz. Bilişim alanında gelişmelerini sağlıyor o yaşlardaki çocuklarımıza web sitesi kurduruyoruz. Güçlü bir Türkiye için çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerine önem veriyoruz. Biliyoruz ki Türkiye'miz gençler ile daha ileri gidecek daha çok gelişecek" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından plaket takdim töreni gerçekleştirildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Hasan Gözen Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title