Haberler

Başkan Gürcan'dan Halk Otobüsü Şoförlerine Müjde

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaşlı ve engellilere yönelik ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüsü şoförlerine destek sağlandığını ve bu çerçevede gönderilen 2 milyon 800 bin TL’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi hesabına aktarılacağını söyledi.

Ak Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaşlı ve engellilere yönelik ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüsü şoförlerine destek sağlandığını ve bu çerçevede gönderilen 2 milyon 800 bin TL'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi hesabına aktarılacağını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar özel halk otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Ücretsiz seyahat kapsamında yolcu taşıyan özel halk otobüslerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından destek sağlanıyor. Manisa'ya yapılan destekle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, yapılacak desteğin 2 milyon 800 bin lira olduğunu söyledi. Gelir desteğinin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hesabından Manisa Büyükşehir Belediyesi hesabına aktarılacağı müjdesini veren Gürcan, "Bu gönderilen yaklaşık 2 milyon 800 bin lira Manisa Büyükşehir Belediyesi hesabına bugün veya bir iki gün içerisinde aktarılacaktır. Artık yaşlılarımız ve engellilerimiz Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki halk otobüslerine binerken bir mahcubiyet içerisinde olmayacaklar. Devletimizin onların adına parasını yatırdığını bilerek o güvenle rahat bir şekilde bu hizmeti almaya devam edeceklerdir" dedi.

"ŞOFÖRLERİN SİTEMİNE MERHEM OLDU"

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne aktarılacak 2 milyon 800 bin liralık ödeneğin, aktarıldıktan sonra 5 gün içerisinde şoförlerin hesabına yasal olarak yatırılmasının zorunlu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Gürcan, "Manisa Büyükşehir Belediyesi de bu aktarılan 2 milyon 800 bin lirayı 5 gün içerisinde şoförlerin hesabına yasal olarak aktarmak zorundadır. Şoförlerimizin bu konuda yapmış oldukları sitemlere, devletimiz hükümetimiz merhem olmuştur. Duyarsız kalmamıştır. Bu destek çok yüksek bir meblağ. Yaşlıların ve engellilerin bu konuda ücretsiz binmekten dolayı bir mahcubiyet içerisinde olduklarını biliyoruz. Hiç kimse mahcup olmasın. Hükümetimiz gerekli desteği her zaman verecektir. Bu çerçevede bu para da Büyükşehir Belediyesi'nin hesabına geçtikten 5 gün sonra şoförlerin hesabına yatırılacaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zülfikar Gürcan AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title