Haberler

Başkan Erdem Spor Kompleksi Açılışında Voleybol Oynadı

Sancaktepe’de Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Spor Kompleksi gerçekleştirilen renkli törenle açıldı.

Sancaktepe'de Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Spor Kompleksi gerçekleştirilen renkli törenle açıldı. Açılışta, aralarında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in de bulunduğu Sancaktepe protokolü ile öğrenciler arasında oynanan voleybol maçı renkli görüntüler oluşturdu.

Sancaktepe Belediyesi desteğiyle özel bir şirket tarafından yaptırılan Sancaktepe Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu Spor Kompleksi düzenlenen törenle açıldı. Sancaktepe'de okul bahçesinde yapılan törende Hüseyin Temizel İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılar törene katılanlara keyifli dakikalar yaşattı. Spor kompleksininin açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Gürsoy Erol, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu'nun yanı sıra öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

BAŞKAN ERDEM VOLEYBOL OYNADI

Gerçekleştirilen açılış törenin ardından spor kompleksini gezen milletvekilleri ve aralarında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in de bulunduğu Sancaktepe protokolü, kız öğrencilerden oluşan voleybol takımıyla maç yaptı. Salonda yapılan ilk voleybol maçının ardından Başkan Erdem, ceketini çıkartıp basketbol oynadı.

"SPOR SALONU YILIN 365 GÜNÜ HİZMETTE"

Okuldaki öğrenci velilerinin talepleri doğrultusunda yapılan spor salonunu açma sözünü tuttuklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Verilen bir söz vardı. Biz de aylar önce velilerimiz çocuklarımızın anneleri okulun bahçesine spor salonu olmasını talep etmişlerdi. Bizde Sancaktepe Belediyesi olarak böyle güzel bir mekanı hazırladık. Soyunma odaları ile beraber voleybola, basketbola, hentbola açık bir kapalı spor salonu inşa edildi. Bugün de burada açılışını gerçekleştirdik. Öncelikli olarak çocuklarımızın burada güzel hizmetler alması en büyük temennimiz. Özelliklede kış aylarında çocuklarımızın beden derslerini dışarıda yapmak zorunda kaldıklarında kapalı spor salonu ortamında gerçekleştirecekler. Yılın 365 günü her gün çocuklarımızın, gençlerimizin, Sancaktepelilerin spor yapmasına elverişli bir ortamı hazırlandı" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Erdem Sancaktepe İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title