Haberler

Başkan Ak, Keçiörenli'lerin Evlerine Misafir Oluyor

Rahmet, paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan’da ev ziyaretlerini sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sancaktepe Mahallesinde yaşayan 3 eve konuk oldu.

Rahmet, paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan'da ev ziyaretlerini sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sancaktepe Mahallesinde yaşayan 3 eve konuk oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak önce Teyyip (48)- Bendi (45) Sertkal çiftinin evini ziyaret etti. Ferdi (24), Veysel (22), Zeki (20), Süphan (8) adlarında 4 erkek, Şehriban (20), Berivan (15), Evin (10) adlarında 3 kızları olan çift, Gaziantep'ten göç ettiklerini söyledi.

TALİHSİZ OLAY HERKESİ DERİNDEN ETKİLEDİ

Doğuştan işitme engelli Şehriban'ın lise birincisi olarak öğrenim hayatına devam ederken, 7- 8 Ekim olaylarında servis aracındayken mermi isabet etmesi sonucu felç kaldığını anlatan Baba Teyyip Sertkal, tedavi için Ankara'ya geldiklerini ve bir daha Gaziantep'e dönmeyeceklerini dile getirdi. Çok üzüldüğünü belirten Başkan Ak, aileye bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Evin küçük çocukları olan Süphan ile Evin'e Kur'an-ı Kerim'le Türk Bayrağı hediye eden Ak, Teyyip Sertkal'ın 1 yaşındaki torununu da unutmadı.

BAŞKAN AK, AİLELERİN RAMAZAN BAYRAMLARINI DA ŞİMDİDEN KUTLADI

Ak'ın 2'nci durağı yine aynı mahallede oturan Şehri - Ali Ölmez çifti oldu. Ramazan (21), İsmail (19), Memiş (15), Yasemin (12) adlarında 4 çocuğu olan aile, bir oğullarının askerde diğerinin de işitme problemi olduğunu söyledi. Başkan Ak, gecekonduda yaşayan Çorumlu ailenin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek Şehri Ölmez'e "inşallah evlatlarınız size sahip çıkar ve en kısa zamanda kaloriferli bir eve taşınırsınız" diye konuştu.

Başkan Ak daha sonra Fevziye (34) - İsmet (41) Bildin çiftine konuk oldu. Umut (11), Muhammet (9), Yeliz (8), Veysel (2) adlarında 4 çocuğu olan çift Başkan Ak'ı karşılarında görünce çok mutlu oldular. Muhammet'le sohbet eden Başkan Ak, Kur'an-ı Kerim Kursuna gittiğini öğrenince Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

10 yıldır Ankara'da yaşayan Ağrı Patnoslu çiftin küçük oğlu Veysel'e ve Muhammet'e oyuncak araba da hediye eden Başkan Ak, Muhammet'e "karne nasıl" diye sordu. Karneyi inceleyen Başkan Mustafa Ak, "Matematiğe biraz daha çalışman lazım" diyerek harçlık verdi. Çocuktan daha çok çalışacağı sözünü alan Başkan Ak, "seneye tekrar gelip karneni soracağım" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Sancaktepe Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title