Haberler

Başkan Ahmet Poyraz'dan Taşdelenlilere Müjde

Başkan Ahmet Poyraz'dan Taşdelenlilere müjde Çekmeköy'de 9 No'lu Aile Sağlık Merkezi açıldıİSTANBUL - 9 No'lu Aile Sağlık Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Taşdelen'e 60 milyonluk liralık yatırımın yapılacağını belirterek, "Taşdelen'e 60 milyonluk...

Başkan Ahmet Poyraz'dan Taşdelenlilere müjde

Çekmeköy'de 9 No'lu Aile Sağlık Merkezi açıldı

İSTANBUL - 9 No'lu Aile Sağlık Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Taşdelen'e 60 milyonluk liralık yatırımın yapılacağını belirterek, "Taşdelen'e 60 milyonluk bir hizmet geliyor. İhale kapsamında konutlar bittiği zaman hem iki okulumuz, hem spor kompleksimizi ve oradaki rekreasyon alanımızı 60 bin metrekare alanda güzel bir mekanı, bir kent meydanını açacağız" dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahellesi'nde yapımı tamamlanan 9 No'lu Aile Sağlık Merkezi'nin açılış törenine Çekmeköy KaymakamıCemal Hüsnü Kansız,Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Taşdelen'e 60 milyonluk yatırımın yapılacağını söyledi.

Çekmeköy KaymakamıCemal Hüsnü Kansız, yaptığı konuşmada, Başkan Poyraz'a teşekkür ederek, "Değerli başkanımız sağlık hizmetlerine 4 elle sarılıyor. Kendisinden ve emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarına Allah razı olsun. Sadece sağlıkla ilgili değil sağlığın dışında da eğitim, spor, rekreasyon alanlarıyla ilgili bilgi verdi. Ben de Kaymakam olarak memnuniyet duydum, gurur duydum" dedi.

Başkan Poyraz'dan Taşdelenlilere müjde

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "60 milyon TL Emlak Konut Taşdelen'e hizmet yapacak. Kimin sayesinde sizin duası ve desteğiyle makama getirdiğiniz AK Partili Belediye sayesinde. Şimdi Taşdelen'e 60 milyonluk bir hizmet geliyor. İhale kapsamında konutlar bittiği zaman hem iki okulumuz, hem spor kompleksimizi ve oradaki rekreasyon alanımızı 60 bin metre kare alanda güzel bir mekanı, bir kent meydanını açacağız. Belki de sizlerin her gün gitmek isteyeceği alanı hizmetinize Çekmeköy Taşdelen'e kazandırmış olmanın mutluluğun içerisinde bugün karşınıza geldik. Evet, biz istiyoruz, devletimizin kurumları da kazansın şimdi de kazanma sırası inşallah Taşdelen'in" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Poyraz Hüsnü Kansız Taşdelen Çekmeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title