Haberler

Hastaneye kaldırılan Eski Bakan Taner Yıldız'ın son durumunu doktoru paylaştı

Güncelleme:

Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, beynine pıhtı atma şüphesiyle hastaneye kaldırılan eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'ın son durumuyla ilgili bilgi verdi. Koyuncu, "Yapılan muayene ve tetkikler neticesinde geçici iskemik atak tanısı ile takip ve tedavi amaçlı hastanemize yatışı yapılmıştır. Genel durumu iyi olup nörolojik açıdan herhangi bir fonksiyon kaybı bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, geçirdiği rahatsızlık sonucu Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Beynine pıhtı atma şüphesiyle yoğun bakım ünitesine alınan Yıldız'ın müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

"GENEL DURUMU İYİ"

Taner Yıldız'ın sağlık durumu hakkında bilgiler veren Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, şunları söyledi: "Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız 8 Nisan 2023 tarihi saat 22.00 sularında hastanemize ayaktan başvuruda bulunmuştur. Yapılan muayene ve tetkikler neticesinde geçici iskemik atak tanısı ile takip ve tedavi amaçlı hastanemize yatışı yapılmıştır. Genel durumu iyi olup nörolojik açıdan herhangi bir fonksiyon kaybı bulunmamaktadır. Tedbiren bir süre hastanemizde takip edilecektir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Şehir Hastanesi Milletvekili Taner Yıldız AK Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title