Haberler

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Hisarcık Atatürk İlkokulunda çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Hisarcık Atatürk İlkokulunda çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Atatürk İlkokulu okul idaresi tarafından ilçe ve bölge bazında çeşitli alanlardaki yarışmalarda dereceye giren Arda Koç, Ali Baran Uçak, Sudenaz İşleyen, Emine Gümüştekin, İsmail Aydoğan ve Yusuf Kayra Karakurt isimli öğrencilere Okul Müdürü İsmail Değirmenci ve Müdür Yardımcısı Pelin Solak tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerin gösterdiği başarının takdir ve teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak, "Okul idaresi olarak başarılı öğrencileri ödüllendirmekteki amacımız, öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı onurlandırmak ve birlikte başarılarını paylaşmaktır. Bu çerçevede ilçemiz ve bölgemizde çeşitli alanlardaki yarışmalara, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılarak değişik düzeylerde başarı göstermiş, dereceye girmiş öğrencilerimize okul idaremizce çeşitli hediyeler veriyoruz. Başarılı öğrenciye ödül uygulamamız bundan sonra da devam edecektir" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Aydoğan Ali Baran Karakurt Hisarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title