Haberler

Bartın Tso Yöneticileri Ankara'da Eyleme Katıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Türkiye genelinde iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Ankara’da düzenlenen ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ yürüyüşüne katılarak barış ve kardeşlik istedi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Türkiye genelinde iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Ankara'da düzenlenen 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yürüyüşüne katılarak barış ve kardeşlik istedi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural, Kadın Girişimciler ile Genç Girişimciler Kurul üyelerinin de aralarında olduğu Bartın iş dünyasını temsil eden meclis, komite ve oda üyeleri Ankara'ya giderek eyleme destek verdi.

"TARİHİ BULUŞMADA YERİMİZİ ALDIK"

Türkiye'nin bu zor günlerden milletçe kardeşlik ve dayanışma duygularını arttırarak güçlenerek çıkacağına inandığını belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır; "Ülke genelinde gerçekleşen tarihi buluşmada biz de yerimizi aldık. Üyelerimizle birlikte barış ve kardeşlik için yürüdük. Ankara'da binlerce kişi, tek vücut olarak teröre karşı olan tepkimizi bir kez daha en güçlü şekilde gösterdik. Yüzlerce yıldır devam eden kardeşliğimizin devam edeceğini ve kimsenin bizi birbirimize düşman edemeyeceğini, ayrıştıramayacağını bir kez daha ortaya koyduk" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihat Çakır Türkiye Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title