Haberler

Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda Malatya'dan 2 Sporcu Başarılı Döndü

Balkan Yürüyüş Şampiyonasından Malatya'dan iki sporcunun başarılı döndüğü bildirildi.19-22 Nisan 2013 tarihleri arasında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapıldı.

Balkan Yürüyüş Şampiyonasından Malatya'dan iki sporcunun başarılı döndüğü bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Balkanlarda sezonun en önemli yol yarışı olan Balkan Yürüyüş Şampiyonası, Balkan Atletizm Federasyonları Birliği'ne (ABAF) üye Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan'ın katılımı ile

19-22 Nisan 2013 tarihleri arasında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapıldı. Kadın ve erklerde büyükler, gençler ile yıldızlar kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda 38'i erkek, 31'i kadın toplam 69 sporcu mücadele etti" ifadeleri kullanıldı.

"Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen 14'üncü Balkan Yürüyüş Şampiyonası'nda Türkiye, kadın ve erkeklerde ilk sırada yer alırken, takım halinde Balkan Şampiyonu oldu. Milli takımımız şampiyonada 2 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı" denilen açıklamanın son bölümünde şunlar belirtildi:

"Yapılan Şampiyonaya İlimizden Derya Karakurt, Kemal Gelecek, Serkan Doğan, İsmail Aslan

ve Burak Çetinkaya sporcu olarak Mahmut Aluçluer ve Erdal Altuntaş ise milli takım antrenörü olarak şampiyonada görev aldı. Yirmi kilometre Büyük erkeklerde 1.30.14'te varışa gelen Esenlik Malatya Belediye Spor Kulübü sporcusu Kemal Gelecek gümüş madalya, beş kilometre yıldız bayanlarda 24.49'da varışa gelen Uluslar arası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcusu Derya Karakurt

ikinci olarak büyük sevince yol açtı." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ayvalık Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title