Haberler

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Malatya Yeşilyurtspor’ da teknik heyet belirleme ve bütçe oluşturma çalışmalarını tamamlayan yönetimin dış transferde ise birkaç isimle prensipte anlaştığı belirtildi.

Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Malatya Yeşilyurtspor' da teknik heyet belirleme ve bütçe oluşturma çalışmalarını tamamlayan yönetimin dış transferde ise birkaç isimle prensipte anlaştığı belirtildi. Takımın omurgasını bozmayacağı öğrenilen turuncu-yeşillilerin önümüzdeki sezon da Malatyalı gençlerle yoluna devam edeceği ifade edildi.

Malatya Yeşilyurtspor'da transfer görüşmelerinin başladığı belirtilirken, Kulüp Başkanı Dursun Sucu ve ikinci başkanlar Şahin Özer ile Eyüp Bolat nezaretinde yürütülen transfer harekatında ilk hedefin iç transfer olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan 15-16 oyuncuyla yeniden anlaşıp, dış transferde de 7-8 oyuncu takviye etmeyi planlayan turuncu yeşillilerin, toplam maliyeti yaklaşık 350 bin lirayı geçmeyecek bir takım kurma düşüncesinde olduğu öğrenildi.

Yeşilyurtspor'da iç transfer görüşmelerine Mustafa Taşar'ın raporu doğrultusunda başlandığı bildirildi. Takımdaki genç oyuncuların karakter ve futbolculuk kapasitelerinden memnun olduğu öğrenilen Mustafa Taşar'ın, yönetimden kadronun büyük ölçüde korunmasını istediği ifade edildi.

Bu kapsamda öncelikli olarak takımdaki genç oyunculardan başlayarak tüm futbolcularla görüşeceği kaydedilen yönetimin birkaç gün içinde iç transferi noktalayarak dış transferde prensipte anlaştığı oyunculara imza attıracağı belirtildi. Dış transferde takımdan ayrılan oyuncuların durumuna göre hareket edeceği belirtilen yönetimin en fazla 7-8 futbolcu alacağı öğrenildi.

Öte yandan Mustafa Taşar ile yola devam kararı alan yönetimin geçtiğimiz sezon takımı ligde bırakan teknik adam ve yardımcılarına resmi sözleşme imzalatacağı bildirildi. Hafta içi yapılacak bir basın toplantısıyla Taşar ve teknik ekibine basın karşısında imza attırılacağı ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşar Şahin Özer Malatya Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title