Haberler

Bakkallar Odası'ndan Yabancı Dil Protokolü

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası ile Amerikan Kültür Yabancı dil kursu arasında protokol imzalandı.

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası ile Amerikan Kültür Yabancı dil kursu arasında protokol imzalandı.

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası ile Manavgat Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu arasında oda üyelerinin ve birinci derece akrabalarının açılacak kurslardan yüzde 40 indirimli olarak yararlanabilmeleri amacıyla protokol imzalandı. İmzalanan protokol doğrultusunda oda üyeleri ve birinci derece akrabaları 74 saat süreli İngilizce, Almanca ve Rusça dil eğitimi programları için 800 lira ödeme yapacak. Oda üyeleri ayrıca Manavgat Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu tarafından açılacak yaz okulu, kış okulu, YDS, sömestr hızlandırılmış kurslardan da yüzde 20 indirimli olarak yararlanabilecekler.

Bakkallar Odasında düzenlenen imza töreninde Manavgat Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu sahibi Ozan Yazıcı, Amerikan Kültür Yabancı Dil Okullarının dünyanın ve Türkiye'nin en yaygın dil okulu zinciri olduğunu söyledi.

İmzalanan protokolün Bakkallar Odası üyelerine hayırlı olmasını dileyen Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça ise indirimlerin üyelere toplu mesaj yöntemi ile iletileceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title