Haberler

Bakkal Amcanın Sorunları Masaya Yatırılıyor

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor. Toplantıda bakkalların karşılaştıkları sorunların da ele alınacağı ve çözüm yollarının tartışılacağı bildirildi.

26 Aralık Cumartesi günü Irmak Garden Restaurant'ta düzenlenecek bilgilendirme seminerine firma yetkilileri, bazı kamu kurum ve kuruluşların yetkilileride katılacak. Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça yaptığı açıklamada "Bakkal esnafımızın güncel sorunları için siz üyelerimiz ve iş ortaklarımız olan firmaların temsilcileri, bazı kamu kurum yetkilileri ile birlikte kahvaltıda buluşacağız. Amaç siz üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları dile getirmeleri ve çözüm yollarını bulmaktır. Cezaların artığı bu dönemde cezaya maruz kalmamak ve daha bilinçli esnaf olmamız için bu toplantıya katılmamın gerekmektedir. Tüm üyelerimizden 4-5 saat gibi bir zaman dilimini bizlere ayırmasını bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title