Haberler

Bağlar Belediyesi Kadın Yöneticileri Nevruz Parkı Gezdi

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ile belediyenin kadın çalışanları ortak yapılan bir programla iftar sonrası Nevruz Parkı’nı gezdi.

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ile belediyenin kadın çalışanları ortak yapılan bir programla iftar sonrası Nevruz Parkı'nı gezdi.

Bağlar Belediyesi'nin iftar sonrası halk ziyaretleri devam ediyor. Halk ziyaretleri kapsamında Nevruz Parkı'ndaki vatandaşları ziyaret eden Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, Bağlar Belediye eşbaşkan yardımcısı Nevriye Çur ve belediye kadın meclis üyelerinden oluşan heyete HDP Diyarbakır Milletvekilli Sibel Yiğitalp ile Bağlar HDP ve DBP ilçe kadın yöneticileri de eşlik etti. Bu hafta sonu da halkla buluşmaya devam eden Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ve HDP Diyarbakır Milletvekilli Sibel Yiğitalp, Bağlarlı vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla parkta bulunan ailelerle bire bir görüştü. Ailelerin sorun ve şikayetlerini dinleyen Akat, sıkıntıların çözümü konusunda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Her bir yurttaşın sorununu kendi sorunları olarak gördüklerini dile getiren Akat, belediyenin ilgili birimlerine talimat vererek en kısa zamanda sorunlarını gidereceklerini belirtti.

Akat ve beraberindekileri sıcak karşılayan aileler, çay ikram etti ve daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Birsen Kaya Akat Sibel Yiğitalp Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title