Haberler

Çocuğunu çakmakla yaktı! Tehdit edilen anne yardım istedi

Güncelleme:

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu gündüz kuşağı programının ihbar hattına dehşete düşüren bir video gönderildi. Çocuğunun babası tarafından çakmakla yakıldığını iddia eden kadın, eski eşi tarafından tehdit edildiğini söyledi. Gönderdiği videoda sesi titreyen kadın yardım istedi.

Babası tarafından çakmakla yakıldığı iddia edilen çocuğun annesi N. K., Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programının ihbar hattına gönderdiği videoyla insanları dehşete düşüren bir iddiada bulundu. Anne N. K., eski eşinin öz çocuklarını çakmakla yaktığını öne sürdü.

"SUÇU SENİN ÜSTÜNE ATARIM"

Y. A., nin annesi gönderdiği videoyla yaşananları anlattı. "Geldiğinde ateşler içerisindeydi. Ben sormaya başladığımda çocuk ağlamaya başladı. Y.A.'yı babasına ayın 19'unda gönderdim. 4 gündür görmüyordu. Y. A.'yı özlediğini söyledi. Ben de gönderdim. Eve geldiğinde bacağını tutuyordu ve ne olduğunu sordum."Y. A., yaşananları annesinin çektiği videoda anlatmaya çalıştı. "Babam yaktı, çakmakla yaktı. Ben korktum, kapıya doğru gittim. Beni yakaladı çok acıyor" diye anlattı. Anne ise ihbar hattına gönderdiği videoda sesi titreyerek konuşmasına devam etti. "Eski eşim, 'bana bağırdı ve benden şikayetçi olursan, bu suçu senin üstüne atarım" dedi. N. K., "Çocuğumuza böyle bir şey yaptığı için tabii ki telefonda şikayetçi olacağımı söyledim ve beni tehdit etti." sözleriyle eski eşinin olaya verdiği tepkiyi anlattı.

HAKAN URAL'DAN YARDIM İSTEDİ

Çaresiz anne, Neler Oluyor Hayatta Programının ihbar hattına başvurarak yardım çağrısında bulundu. "Size başvurdum. Hakan Bey'in çocukları ne kadar sevdiğini ve duyarlı olduğunu biliyorum. Buradan bir çözüm bekliyorum " dedi. Gönderdiği videoda Anne N. K'nın tek isteği vardı, "Babasının şiddetine uğramaması için, çocuğu korumak için belli şartlar dahilinde benim gözetiminde görüştürülmesini istiyorum" dedi. Hakan Ural, bu çağrıya cevapsız kalmadı. "Kesin olarak konuyu sağlamlaştırmak açısından bu haberi yarın tekrar ele alalım. Babaya ulaşamazsak bile konuşalım. Babayı bu kadar zan altında bırakacak bir haberin çağrısını duymama ihtimali yok" dedi.

Çocuğunu çakmakla yaktı! Tehdit edilen anne yardım istedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı Hakan Ural Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title