Haberler

Ayvalık'ta Kütüphane Haftası Etkinlikleri

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi desteğiyle düzenlenen Kültür Bakanlığı 49. Kütüphane Haftası etkinlikleri başladı.

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi desteğiyle düzenlenen Kültür Bakanlığı 49. Kütüphane Haftası başladı. 5 Nisan'a kadar sürecek etkinliklerin açılışı Ayvalık ilçe halk kütüphanesinde yapıldı.

Kütüphane haftasının açılışına Kaymakam Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Cumhuriyet Baş Savcısı Ali Pehlivanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen katıldı. Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerin 'Ayvalık Okuyor' teması ile gerçekleştiği bildirildi. Törende Ayvalık İlçe halk kütüphanesinin yapmış olduğu okuryazarlık alışkanlığı anketinde okudukları kitap sayısı ile dereceye girmeye hak kazanan öğrencilere Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, kitap hediye ederek öğrencileri kutladı. Türközen, "Öğrencilerimiz bu güzel alışkanlığının artarak devam etmesini ve diğer öğrencilere hatta büyüklerine de örnek olmasını diliyorum" dedi.

Ayrıca, Kütüphane Müdürü Aygül Öncel Şahin kütüphane haftasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen kitap hediye ederek teşekkürlerini sunmayı da ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütüphane Haftası Kültür Bakanlığı Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title