Haberler

Aydınspor 1923 Tokat'a Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Cumartesi günü oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını Mukan Perinçek stadyumunda sürdürdü.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Cumartesi günü oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını Mukan Perinçek stadyumunda sürdürdü.

Aydınspor 1923 Tokatspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Siyah beyazlı ekip bugünkü antrenmanında ağırlıklı olarak yan top, şut atma ve gol vuruşları üzerinde çalıştı. Mukan Perinçek Stadyumunda yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Savaş katılmazken doktorların bir hafta daha dinlemesi gerektiğini söylediği Seçkin ise bu hafta da riske edilmeyip önümüzdeki haftalarda oynayabileceği ifade edildi. Seçkin, takımdan ayrı düz koşu yaparken sakatlıkları geçen ve hafta başından itibaren takımla çalışmalara başlayan Sefa, Emre İşçiler ve Uğur da takımda yerini aldı ve Tokat maçında oynayabilecekleri belirtildi. Ayrıca orta saha oyuncusu Umut'un bu hafta sarı karat cezalısı olması nedeniyle Tokat maçında yer alamayacağı kaydedildi.

"KAZANMA ARZUMUZ VE OYUN STİLİMİZ İYİ DURUMDA"

Takımda morallaerin yerinde olduğunu vurgulayan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Hafta başından beri Tokat maçının önemini oyuncularımıza anlatıyoruz. İstikrar yakaladık fakat önemli olan bu istikrarı devam ettirmektir. İçerde oynayacağımız maçta taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Çok iyi oynamayı, maçı kazanmayı ve üç puanın önemini oyuncularımızla devamlı konuşuyoruz. Umarım bu devamlı böyle devam eder. Takımımız iki haftadır çok iyi. Hem kazanma arzumuz hem de oyun stilimiz iyi durumda. Öne geçtiğimiz dakikalardan itibaren skor avantajımızı korumalıyız. Daha önceki maçlarda dikkatsizliğimizin kurbanı olduk. Rakibe pozisyon vermede birtakım hatalarımız oldu. Fakat bunları da iki haftadır en aza indirdik. Öne geçip korumasını da biliyoruz. Umarım Tokat maçında da iyi futbol ve iyi mücadeleyle güzel bir galibiyet alırız. Tokat takımının da kalitesini ve iyi oyunculardan kurulu olduğunu biliyoruz. Bizim takımımızda iyi ve genç bir takım. Taraftarımız da destek verirse güzel bir hafta sonu yaşayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Öte yandan Efeler yarın saat 12.00'de Yörük Ali Efe Tesislerinde ter idmanı yaptıktan sonra tesislerde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Emre İşçiler Tokat Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title