Haberler

Aydınspor 1923'te Kocaeli Hazırlıkları Başladı

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, 2 günlük izni tamamlayarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 Ankara Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı iki günlük izni tamamlayarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçının hazırlıklarına başladı.

Aydınspor 1923 hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Kocaeli Birlikspor maçı mesaisine Yörük Ali Efe Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı bulunan Serdar Karaduman ile teknik direktör Tolga Doğantez'den özel izin alan Mehmet Murat Uçar'ın katılmadığı antrenmanda siyah beyazlılar ağır bir çalıştırma gerçekleştirdi. Antrenmana ısınma turları ile başlayan siyah beyazlılar açma-germenin ardından salonda çalıştı. Daha sonra tekrar sahaya dönen siyah beyazlılar dayanıklılık ve kontrol-pas çalışması yaptı. Teknik Direktör Tolga Doğantez her antrenmanda olduğu gibi bu antrenmandan da hata yapan oyuncularını sık sık uyarması dikkat çekti.

"DIŞARIYA KARŞI BİR MESAJ VERMEYE BAŞLADIK"

Kocaeli galibiyeti ile çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tolga Doğnatez, "Her hafta başı bir değerlendirmemiz oluyor. Aydınspor 1923 ne olursa olsun resim tam netleşmese bile dışarıya karşı bir mesaj vermeye başladı. Bu mesajın ne kadar gerçekçi ve doğru olduğunu göstermek adına Kocaeli maçı bizim için çok önemli fırsat. Kocaeli Birlik iç saha performansı ile şu an ligde 3. sırada yer alıyor. Dışarıda çok yeterli değiller. Önemli olan bu zinciri kırabilmek. İçeride veya dışarıda oyun anlayışımız değişmeyecek. Biz doğru yaptığımız şeyleri her hafta yeniden yapmak istiyoruz. Hem bizi hem de rakibimizi zorlu bir maç bekliyor. Her maç kendi içinde bazı zorluklar gösterir. Ben takımımdaki her oyuncuya sonuna kadar güveniyorum. Onlar beni anlamaya başladılar ve anladıklarını da uyguluyorlar" dedi

"KOCAELİ MAÇINI KAZASIZ ATLATMAK İSTİYORUZ"

Kocaeli maçında galip gelmeleri durumunda kupa maçına daha moralli çıkacaklarını söyleyen Doğantez, "Bu maçı kandığımız takdirde kupa maçı öncesi güven tazelemiş olacağız. Hem de Aydınspor camiasında katılanların dışında kalanlar biraz daha gerçekçi bakmaya başlayacaklar, bazı şeylerin düzeleceğine ve bu takımın zirveye oynayabileceğine dair inançları artacak. Doğru şeyler yaparak kazanmak istiyoruz. Bu maçta da rotasyon sürecek. 2 ayrı 90 dakikayı düşünerek iki takım halinde bir planlama yaptık. Artık oynayan oynamayan tüm oyuncularla birlikte takımın bir kimliği oluşmaya başladı. 4 maç geçtikten sonra devre arsında daha net bir değerlendirme yapabilecek duruma geleceğiz. Oraya kadar Kocaeli maçı bu 4 maçın içinde çok önemli bir basamak. Burayı kazasız atlatmak istiyoruz. Bunu başarabilecek inancımız var" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Demirspor Aydınspor 1923 Yörük Ali Efe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title