Haberler

Aydın'dan İki Türkiye Birincisi Çıktı

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı işbirliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitimi Projesi kapsamında Aydın’da 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik “Resim Yarışması” dalında ve öğretmenlere yönelik “İyi Uygulamalar” dalında Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı işbirliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitimi Projesi kapsamında Aydın'da 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik "Resim Yarışması" dalında ve öğretmenlere yönelik "İyi Uygulamalar" dalında Türkiye birincisi oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre yaptığı açıklamasında, başarılardan gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek,"Gelen iki Türkiye 1. liği sebebiyle mutluyuz. Akademik başarılarla birlikte sportif ve sanatsal başarılarla da ülkemizin önde gelen şehirlerinden olmak en öncelikli hedeflerimizdendir" dedi.

Yarışma şartnamesi doğrultusunda Aydın'da "İyi Uygulamalar Yarışmasına" toplam 13 ilkokul katıldı. Efeler Güzelhisar İlkokulu 2-E sınıfı öğretmeni Nebahat Mengüaslan "Sınıfım Doğal Bahçem" çalışmasıyla Türkiye birinciliğini elde etti. "Resim Yarışmasında" ise yarışma şartnamesi doğrultusunda Aydın'da toplam 12 ilkokul katılmış olup Efeler Güzelhisar İlkokulu 3-B sınıf öğrencisi Ecrin Tuna Aydın il birincisi ardından da Türkiye birincisi oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabri Ülker Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title