Haberler

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu Manisa'da

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin (Cbü) Konuğu Oldu.

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) konuğu oldu.

Türkiye Aile Planlaması Derneği ve CBÜ işbirliği ile düzenlenen “Hale ile Çekinmeden Konuşalım!” adlı “Aile Planlaması ve Korunma Yolları” seminerine konuşmacı olarak katılan Hale Caneroğlu, CBÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu ve Prof. Dr. Semra Oruç Koltan'la birlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere, Hale Caneroğlu'nun doğallığı, sempatik tavırları ve canayakınlığı damgasını vururken, Prof. Dr. Faik Mümtaz Koyuncu'nun fıkraları ve sorulara verdiği esprili yanıtlar, öğrencilerin merak ettikleri tüm soruları rahatlıkla sormasını sağladı.

Seminerin sonunda özel orkestrası eşliğinde verdiği konserle unutulmaz bir şov yapan Hale Caneroğlu, “Bu etkinliği ilk olarak ODTÜ'de gerçekleştirdik. Ama istediğimiz reaksiyonu alamadık. Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri sordukları sorular ve seminere katılımları ile beni son derece mutlu ettiler ve kalitelerini ortaya koydular.” dedi.

(ÖA) 28.04.2008 13:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title