Haberler

Avanos'ta "Aile Dini ve Rehberlik" Bürosu Açıldı

Avanos Müftülüğü Aile Dini ve Rehberlik Bürosu hizmet binasının açılışı, Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşti.

Avanos Müftülüğü Aile Dini ve Rehberlik Bürosu hizmet binasının açılışı, Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün yanı sıra Konya İl Müftü Yardımcısı Saliha Bilgiç, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk, Avanos Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Osman Çoban, Müftülük personeli ile Aile Dini Rehberlik Bürosu koordinatörleri, çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan Avanos Müftüsü Mehmet Fidan; "Aile ve Dini Rehberlik Büromuzla Erkek kardeşlerimize ve Kadın kardeşlerimize gerek dini, gerekse ailevi açıdan hizmet vermeye çalışacağız. Sorunlarınız hakkında bürolarımıza gelerek yüz yüze, gerekse telefonla görüşerek hizmet alabileceksiniz. Aile ve Dini Rehberlik Büromuz çeşitli kurumlarla bağlantılı olarak, Ailelerin korunmasına yönelik konferanslar, paneller ve çeşitli programlar düzenleyerek, çalışmalarını yürütecektir" dedi.

İl Müftüsü Yakup Öztürk konuşmasında ise "Ailenin önemine vurgu yaparak, Aile Dini ve Rehberlik Bürolarının işlevlerinden bahsetti. Ailenin çok sıcak bir kavram olduğunu ve toplumun temeli olduğuna vurgu yaptıktan sonra sözlerine şöyle devam etti; "Aile cennet yuvasıdır. İlk aileyi Hz. Adem babamız (a.s.) Hz. Havva annemiz ile birlikte cennette kurmuştur. Dünya'daki bütün aileler onların şubesidir. Biz bundan dolayı ailelere, yuvalara ve evlere cennet ailesi, cennet yuvası diye bakmalı ve öyle özen göstermeliyiz" dedi.

İl Müftüsü Yakup Öztürk, Konya İl Müftü Yardımcısı Saliha Bilgiç, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk'ün açılış kurdelelerini kesmelerinin ardından Aile Dini ve Rehberlik Bürosu gezildi.

Yapılan ikramların ardından açılış merasimi sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Öztürk Nevşehir Avanos Müftü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title