Haberler

Aşlık: "Bu Millet Hiçbir Zaman Esarete Boyun Eğmemiştir"

Demokrasi Nöbetlerinin 26’ncı gününde Manisalılar ilk günkü heyecanla Cumhuriyet Meydanını doldurdu.

Demokrasi Nöbetlerinin 26'ncı gününde Manisalılar ilk günkü heyecanla Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Demokrasi Nöbetine AK Parti İzmir Milletvekili ve Manisa Koordinatörü Ali Aşlık katılarak Manisalılar ile birlikte nöbet tuttu. 15 Temmuz'da milletçe darbeye karşı bir dik duruş sergilendiğini ifade eden Aşlık, "15 Temmuz'da ilkeli bir duruş sergileyerek cumhurbaşkanımıza sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şehzadeler Belediyesinin öncülüğünde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen demokrasi nöbetlerinin 26'ncı gününde de vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına akın ettiler. Manisalıların demokrasi nöbetine AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk Milletinin hiçbir zaman için esaret altında kalmadığını ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, "Bu millet hiçbir zaman devletsiz, hiçbir zaman esaret altında kalmadı ve kalmayacak da. Sizlerin gayretli duruşu bize bunun müjdesini veriyor, bunu gösteriyor. 15 Temmuz'da milletimiz yeniden işgal edilecekken, parti ayrımı yapmaksızın bu ülkeyi, bayrağı seven herkes sokaklara döküldü ve biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 15 Temmuz'da 2. Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlattık. Bu millet tarihi boyunca hep mazlumların yanında olmuştur. Bizim milletimiz geçmişte yapamadıklarını, içinden ah çekerek keşke böyle yapmasaydık dedikleri süreçleri yaşamamak adına Sayın Cumhurbaşkanımızı zalimlere yedirmediler. Cumhurbaşkanımıza sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu hain darbecilerin hedefleri Cumhurbaşkanımızı öyle ya da böyle uzaklaştırmaktı. Ama Rabbim bu alçaklara müsaade etmedi. Mazlumların duasını alan Cumhurbaşkanımızın gitmesine sizlerin duaları ve katkıları Rabbimiz müsaade etmedi. 15 Temmuz inşallah çok daha güzel günlerin müjdecisi olacak. Şehitler verdik, gaziler verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu topraklar her bir gözü yaşlıyı bağrına bastıysa, toprağın altındaki ve üstündekilerin el ele vererek yeniden barış medeniyetini inşaa edeceğiz. Çünkü onlar bizim kılavuzumuz olacaklar. 15 Temmuz güçlü Türkiye'nin ayak seslerinin başlangıcı olacak. Bu hainlerin hedefleri Türkiye'yi işgal etmek, milli değerleri yok etmekti ancak herkesin bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Rabbim hesaplarını bozarak onları bozguna uğrattı. Millet olarak bizler dimdik durup, ne yaptığımızı bilirsek, inşallah Rabbim onların hesaplarını bozmaya devam edecek" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık'ın konuşmasının ardından yapılan Sema gösterisi vatandaşların büyük beğenisini toplarken, küçük bir kız çocuğunun duygulu bir şekilde okuduğu İstiklal Marşının 10 kıtasını okuması meydanda bulunan herkesten büyük alkış topladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aşlık AK Parti İzmir Yerel Haberler

title