Haberler

Antalya haberleri | Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Güncelleme:

Antalya haberleri... İlçe esnafını ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye’yi içinde bulunduğu ekonomik zorluklardan kurtarmak için üretime ve yerel kalkınmaya öncelik verilmesi gerektiğini söyledi.

İlçe esnafını ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye'yi içinde bulunduğu ekonomik zorluklardan kurtarmak için üretime ve yerel kalkınmaya öncelik verilmesi gerektiğini söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe esnafını ziyaret ederek hem sohbet etti hem de esnafın sorunlarını dinledi.

Türk lirasının değerinin Dolar karşısında düşmesinin gelirlerinde büyük kayba neden olduğunu söyleyen ilçe esnafı, tedarik konusunda da büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Konyaaltı Belediyesi'nin, özellikle küçük esnafın internet üzerinden satışlarını artırmaya yönelik hayata geçirdiği, ücretsiz ve sıfır komisyon ile hizmet verecek 'Konyaaltı Esnafım' uygulamasının çok önemli olduğunu dile getiren ilçe esnafı, uygulama ile birlikte bu alandaki yüklerinin büyük oranda hafifleyeceğini söyledi.

Türkiye'yi içinde bulunduğu ekonomik dar boğazdan kurtarmanın ilk adımının üretim olduğunu belirten Başkan Esen, ayrıca yerel esnafın kazancını artıracak desteklerin de çoğalması gerektiğine vurgu yaptı. Esnafın sorunlarına çözümler üretmeye devam edeceklerini belirten Esen, "Esnafımızı sık sık ziyaret edip dertlerini dinliyoruz. Bize ilettikleri sorunları yetki ve imkanlarımız dahilinde çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

"KARINCA MİSALİ TARAFIMIZI BELLİ EDİYORUZ"

Sömürü sistemi içerisinde ezilmeye mahkum edilen küçük esnafı asla yalnız bırakmayacaklarını kaydeden Başkan Esen, "Biz, deyim yerindeyse karınca misali su taşıyoruz ve tarafımızı belli ediyoruz. Bizim tarafımız yerel üretici, küçük esnaf ve yurttaşlarımızın tarafıdır" diye konuştu.

Yerel yönetimler olarak sınırlı bütçeye sahip olduklarını hatırlatan Esen, bu bütçeyi en iyi şekilde kullanarak hem temel hizmetleri yerine getirdiklerini hem de bölge halkının sosyal yaşam standartlarını yükseltmeye gayret gösterdiklerini belirtti.

İmkanları doğrultusunda esnafa, öğrencilere, tarım ve hayvan üreticilerine de destek çıktıklarını vurgulayan Esen, "Halkımız müsterih olsun, bir lokmamız dahi kalsa onu da bölüşüp paylaşacağız. İnanıyorum ki bu badireleri hep birlikte atlatacağız. Yeter ki gayret edip halkın gerçek sorunlarını çözüme kavuşturalım. Her zaman dediğim gibi, Allah bizi halkın sorunlarını görmeyen kör, duymayan sağır siyasetçilerden yapmasın" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Semih Esen Konyaaltı Hisarcık Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title