Haberler

Antalya haberleri... Antalya'nın dünyaca ünlü sahilinde hafta sonu yoğunluğu

Güncelleme:

Antalya'nın dünyaca ünlü sahilinde hafta sonu yoğunluğu

Antalya'da sıcak hava etkisi sürüyor

Kazakistan uyruklu Shirin Allarbergenova:

"Tatilim bittikten sonra tekrar geleceğim, Antalya'da gezeceğim çok yer var"

ANTALYA - Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde hafta sonunu fırsat bilen yerli ve yabancı turistler yoğunluk oluşturdu.

Yüksek nemle birlikte hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu turizm kenti Antalya'da tatilciler ve yerli halkın adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu. Akdeniz'in mavi sularında çok sayıda tatilci kulaç attı. Eylül ayına sayılı günler kala kimi tatilci güneş altında bronzlaşmayı tercih etti. Kimi vatandaşlar ise Antalya manzarasını öz çekimler ile anı ölümsüzleştirdi. Denizin keyfisi ise her zamanki gibi çocuklar çıkardı. Sahil Antalya Yaşam Parkı'ndaki ağaç gölgelerinde de tatilcilerin vakit geçirdiği görüldü. Akdeniz'in eşsiz manzarası ve denize girenler havadan da görüntülendi.

"Kazakistanlı turistler bol bol öz çekim yaptı"

11 günlüğüne Kazakistan'dan gelen Shirin Allabergenova, "Antalya'yı çok beğendik, tatilimin sona ermesinden sonra gene geleceğiz. Bol bol fotoğraf çekiyoruz daha gezeceğimiz çok yer var, Antalya'yı çok sevdik. Tatilim bittikten sonra tekrar geleceğim, burada gezeceğim çok yer var" dedi.

Arkadaşları ile bol bol öz çekim yapan Ainur Allabergenova, "Türkiye'yi ve Antalya'yı çok seviyorum Kazakistan'a selamlarımı gönderiyorum" diye konuştu.

Almanya'dan iki hafta önce gelen Nezir Çelik, "İki hafta oldu buraya gelmem. Denizi, suyu, havası çok güzel. Senede iki üç defa gelmeye çalışıyorum. Haftada 5 gün sahile yüzmeye geliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Sahili Kazakistan Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title