Haberler

Alparslan Türkeş'in Vefatının 18. Yılı

MHP Antalya İl Başkanlığınca MHP eski Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 18. yılı nedeniyle anma programı düzenlendi.

MHP Antalya İl Başkanlığınca MHP eski Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 18. yılı nedeniyle anma programı düzenlendi.

MHP Antalya İl Başkanlığı, partinin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'i vefatının 18. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi. SGK Karşısı Kapalı Çarşamba Pazarı alanında yapılan program Kur'anı Kerim okunmasıyla başladı. Programda daha sonra  Mevlid-i Şerif okundu.

MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya'nın Ankara'daki yapılan anma etkinliğine katılmasından dolayı yer alamadığı programda konuşan MHP Antalya İl Başkan Vekili Metin Şeker, hayatını Türk milliyetçiliğine adamış olan büyük devlet ve dava adamı merhum Alparslan Türkeş'i kaybetmenin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

Türkeş'in Allah aşkını, vatan ve millet sevdasını iman dolu kalbinde yaşatan bir lider olduğunu ifade eden Şeker, "Her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutmuş sadece atalarımızın emanetini ve gelecek nesilleri düşünerek hareket etmiştir. Dava uğruna harcadığı 80 yıllık ömründe her zaman her koşulda ve her mekanda "Önce Ülkem ve Milletim" demiştir" diye konuştu.

Türkeş'in sahip olduğu üstün yetenek, bilgi ve tecrübeyle Türkiye üzerine oynanan çirkin oyunları hep fark etmiş ve bu oyunları bozmak için var gücüyle çalıştığını da belirten Şeker, şunları kaydetti:

"Yüksek ahlak ve yüksek karakter sahibi imanlı gençler yetiştirmiştir. Ufkumuzu ve ülkümüzün sınırı olmadığını göstermiştir. Bugün o'nu anlamaya, onun kadar inançlı, o'nun kadar kararlı olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var .Gösterdiği hedefler doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bu kararlı ve imanlı duruş Türk milliyetçilerinde var olduğu sürece vatanımızın birlik beraberlik ve dirliğini hiç kimse bozamayacaktır."

Yapılan dua ve yemek ikramının ardından program sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Alparslan Türkeş Metin Şeker Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title