Haberler

Ali Akkaya Wushu'da Balkan Şampiyonu Oldu

Yunanistan’ın Başkenti Atina’da 25-27 Mart 2016 tarihleri arasından gerçekleştirilen 2. Uluslararası Wushu Balkan Şampiyonasında Kahramanmaraşlı Ali Akkaya, 90 kiloda şampiyon oldu.

Yunanistan'ın Başkenti Atina'da 25- 27 Mart 2016 tarihleri arasından gerçekleştirilen 2. Uluslararası Wushu Balkan Şampiyonasında Kahramanmaraşlı Ali Akkaya, 90 kiloda şampiyon oldu.

Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan, Macaristan, Sırbistan, Makedonya ve Türkiye'den sporcularının katıldığı Wuhsu Balkan Şampiyonası Final müsabakasında Yunanlı rakibini yenen Ali Akkaya Balkan Şampiyonu oldu.

Şampiyon Akkaya Yunanistan dönüşü Afşin ilçesinde davul zurnalarla karşılandı. Akkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kabakcı, "Uluslar arası arenada müsabakalara katılmak bu tür şampiyonluklar elde etmek, büyük emek ve sabırla çalışmaktan geçiyor. İlimiz bir spor kenti bizlerde sporu yönetenler olarak devletimizin sunduğu imkanları en iyi şekilde gençlerimize sunmaya çalışıyoruz" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Yunanistan Ali Akkaya 27 Mart Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title