Haberler

Akseki-Seydişehir Karayolunda Çığ

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren yolun trafiğe kapanmasının ardından, Alacabel mevkisine de çığ düştü.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki- Seydişehir karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren yolun trafiğe kapanmasının ardından, Alacabel mevkisine de çığ düştü.

AA muhabirinin Akseki Bölge Trafik İstasyon Amirliği yetkilerinden aldığı bilgiye göre, Akseki- Seydişehir karayolunun 30. kilometresindeki 1825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde kar kalınlığının yaklaşık 1 metreyi bulmasının ardından yol sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatıldı.

Karayolları ekipleri bölgede çalışmalara başlarken Alacabel mevkisinde karayoluna çığ düştüğü bildirildi. Yolun trafiğe kapalı olması sayesinde, çığın herhangi bir zarara yol açmadığı kaydedildi.

Ulaşımın kapanmasının ardından, Akseki ve Seydişehir yönlerinde yüzlerce araç da yolda kaldı. Akseki Bölge Trafik İstasyon Amirliği yetkilileri, araç sürücülerini ilçedeki turistik tesislere yönlendirdi.

Antalya yönünden çıkarak Konya yönüne giden bazı vatandaşlar da geri dönmek zorunda kaldı. Yolda kalan araçların arasında yolcu otobüslerinin olduğu da gözlendi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Seydişehir Antalya Akseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title