Haberler

Akşehir Kent Konseyinde Yeni Başkan Mehmet Sürmeli

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir Kent Konseyi 2012 yılı olağan genel kurulunda başkanlık seçimi ve yürütme kurulu üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir Kent Konseyi 2012 yılı olağan genel kurulunda başkanlık seçimi ve yürütme kurulu üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde başkanlığa oy birliği ile Mehmet Sürmeli seçildi.

Akşehir Kent Konseyi 2012 yılı olağan genel kurulu Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 2 yıldır Kent Konseyi Başkanlığı görevini sürdüren Yrd. Doç. Dr. Kadir Öztaş'ın aday olmadığı genel kurulda ilk önce divan kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığını Kenan Ateş ve divan katip üyeliklerini Teoman Dolu ve Ahmet Yaman'ın yaptığı genel kurulda başkan adaylığı için tek aday olarak Mehmet Sürmeli çıktı. Yapılan açık oylamada üyelerin oy birliği ile Mehmet Sürmeli, Akşehir Kent Konseyi'nin yeni başkanı oldu. Seçimlerden sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Akşehir Kent Konseyi Başkanı Mehmet Sürmeli, daha önceki başkan Yrd. Doç. Dr. Kadir Öztaş'a teşekkür ederek, "Akşehir ve Akşehirliye daha mutlu bir gelecek hazırlayabilmek için buradayız. Bu amaç bizim rotamızdır. İnşallah bu rota Akşehir'imizi daha güzel günlere taşıyacaktır" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sürmeli Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title