Haberler

Aksaray'da Mahalle Şenlikleri Başladı

Aksaray Belediyesi, çocuklara yönelik düzenlediği "Mahallede Şenlik Var" programı başladı.

Aksaray Belediyesi, çocuklara yönelik düzenlediği "Mahallede Şenlik Var" programı başladı.

Aksaray Belediyesi tarafından 45 gün boyunca sürecek olan "Mahallede Şenlik Var" adlı programı ilk olarak Aratol Mahallesi'nde başladı. Aratol Mahallesi'nde düzenlenen şenliklere Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile çocukları katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Belediyesi olarak geçen yıl da şenlikler yaptıklarını hatırlatarak, "Mahallede şenlik var programı çerçevesinde ilk programımızı Aratol'da başlattık. Yaklaşık 45 gün 45 program ile 'Mahallede Şenlik Var' etkinliklerini değişik mahallelerimizde yapacağız. Biz programları niye yapıyoruz? Bu güzel yaz akşamlarında önce çocuklarımızı eğlendireceğiz tabi bununla beraber büyükleri de eğlendiriyor, düşündürüyor ve dinlendiriyoruz. En azından bir gecelikte olsa sizlere böyle hoşça vakit geçirtmenin gayreti içinde oluyoruz. Bu programları geçen yıl yaptık çok güzel tepkiler aldık. Bu sene inşallah her mahallede yapmaya çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından müzik grubu ve kukla gösterileri yapıldı. Çeşitli yarışmalar ve animasyonların yer aldığı şenlikte çocuklar ve yetişkinler doyasıya eğlendi. Başkan Nevzat Palta, geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm çocuklara top dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Palta Aksaray Aratol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title