Haberler

Akpınar Mazbatasını Babasına Götürdü Açıklaması

Yerel seçimlerde rekor oyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren babası, Ereğli eski belediye başkanı Kenan Akpınar'ın kabrini ziyaret etti.

Yerel seçimlerde rekor oyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren babası, Ereğli eski belediye başkanı Kenan Akpınar'ın kabrini ziyaret etti. Seçimlere kısa bir süre kala kaybettiği babasının mezarına mazbatasını da götüren Akpınar duygu dolu anlar yaşadı. Ereğli'deki ziyarete Akpınar'ın annesi, kardeşi, parti yöneticileri ve sevenleri de katıldı. Akpınar "Babama, 'rekor kıracağım' demiştim, sözümü tuttum" dedi.

"ONA LAYIK OLACAĞIM"

Babasına ve halkına layık bir belediye başkanı olacağını söyleyen Başkan Akpınar "Keşke babam da bu mutlu günümü görebilseydi. Bizi izlediğini ve içimdeki duyguları hissettiğini biliyorum. Ona layık bir belediye başkanı olacağım. Atacağım her imzada halkın yararını ve toplumun genelini düşüneceğim. Onurlu bir duruş sergileyerek başkanlık yapacağım. Kenan Akpınar, bize paha biçilemez, tertemiz bir isim bıraktı ve gitti. Türkiye'ye mal olmuş bir insanın oğlu olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıyorum" dedi.

"SÖZÜMÜ TUTTUM"

Kendisine güvenen insanları mahcup etmeyeceğini söyleyen Akpınar "Akpınar soy adını en iyi şekilde temsil edeceğim. Türkiye'nin her yerinden babama ve bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim. Babama 'rekor kırıp geleceğim' demiştim. O sözümü tuttum. Mazbatamı da yanımda getirdim. Öyle bir başkanlık yapacağım ki babam benimle gurur duyacak" diye konuştu. Başkan Akpınar zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Kenan Akpınar Karşıyaka Türkiye Yerel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title