Haberler

Akdeniz Oyunları Delegasyonu Adana Atlıspor'da

Mersin'de 2013 yılında 17'ncisi organize edilecek olan 'Akdeniz Oyunları' için geri sayım sürerken, oyunlar kapsamında binicilik engel atlama yarışlarına ev sahipliği yapacak olan Adana Atlıspor Kulübü'ndeki çalışmalar da sürüyor.

Mersin'de 2013 yılında 17'ncisi organize edilecek olan ' Akdeniz Oyunları' için geri sayım sürerken, oyunlar kapsamında binicilik engel atlama yarışlarına ev sahipliği yapacak olan Adana Atlıspor Kulübü'ndeki çalışmalar da sürüyor.

Oyunların, binicilik engel atlama branşının Adana Atlıspor Kulübü'nde yapılmasına ilişkin protokol 9 Ekim 2012'de Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy ile Kulüp Başkanı Dr.Bülent Büyükiz arasında geçtiğimiz günlerde imzalandı. Bu imza ile yarışmaların binicilik branşının Adana Atlıspor Kulübü'nde gerçekleştirilecek olması kent adına büyük sevinçle karşılanırken, kulüpte de tempolu bir çalışma dönemi başladı. Yarışları Adana ve kulüp adına önemli bir fırsat olarak değerlendirip, binicilik branşını kente taşımak için yoğun çaba harcayan Kulüp Başkanı Dr. Büyükiz'in talimatıyla adeta seferberlik başlatıldı.

Kusursuz bir organizasyon için yoğun bir çalışma başlarken, Akdeniz Oyunları Delegasyonu da kulübe gelerek incelemelerde bulundu.

Fransa, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan, Monako ve İtalya'dan gelen komite üyeleri, Atlıspor Kulübü'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Adana Atlıspor Kulübü As Başkanı Serdar Öztekin, komite üyelerine kulüple ilgili bilgiler verdi.

'Akdeniz Oyunları' kapsamında binicilik oyunlarına ev sahipliği yapmanın kendilerini gururlandırdığını" kaydeden Serdar Öztekin, yarışların en iyi şekilde gerçekleştirilmesi noktasında gereken özveriyi göstereceklerini dile getirdi.

Atlıspor Kulübü'nde öğle yemeği yiyen komite üyeleri, daha sonra 'Akdeniz Oyunları' çerçevesinde kulübe yapılacak olan yatırımlar konusundaki çalışmaları değerlendirdiler.

Ziyareti değerlendiren Kulüp Başkanı Dr. Büyükiz, "Akdeniz Oyunları Komitesi'nin kusursuz organizasyon için gösterdiği titizlik, kulübümüzde de aynı şekilde uygulanacaktır" dedi.

Dr. Büyükiz, " Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız başta olmak üzere Adana'nın marka değeri olan kulübümüze yakışır bir organizasyon için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Çünkü, proje kapsamında yapılacak yatırımla kulübümüz, fiziksel görünümü ve altyapısı ile Avrupa'nın en değerli kulüplerinden birisi olacaktır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taha Aksoy Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title