Haberler

Akçakoca Belediye Başkanı Albayrak, Karadeniz Tv'de

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Karadeniz TV'de yayınlanan İşte Anadolu programına katıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Karadeniz TV'de yayınlanan İşte Anadolu programına katıldı.

Başkan Albayrak, İstanbul ana stüdyolarında yapılan programda, Akçakoca'da Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Albayrak, özellikle göreve geldiğinden bu yana, yıllardır yapılamayan Çınar Oteli sorunu ve yıkımı, yine yıllarca atıl olarak bulunan Ceneviz Otelinin satış aşaması ve turizme kazandırılması konularına değindi.

Albayrak, turizm kenti olan Akçakoca'da bir çok yeniliklere de değinerek. Kadınlar plajı proje çalışmalarının tamamlanarak ihale aşamasında olduğunu, şehir terminali ihalesinin yapıldığı ve Sahil Projesinin 1. aşamasındaki projenin tamamlanarak ihale aşamasında olduğunu belirtti.

Albayrak, Akçakoca'nın en önemli sorunlarından olan doğalgaz ve su şebekesi yenilenmesi nedeniyle yolların onarılması konusunda yaz ayı başlarında 80 km uzunluğundaki asfalt, parke taşı ve baskı beton çalışmalarının başlanacağını kaydetti.

Program sonunda Başkan Albyarak, belediye müdürleri, STK'lar ve tüm Akçakocalılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Albayrak Mevlüt Albayrak Karadeniz Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title