Haberler

Ak Partili Belediye Başkanları Dursunbey'de Toplandı

Dursunbey'de AK Partili belediye başkanları, Kasım ayı istişare toplantısında buluştu.

Dursunbey'de AK Partili belediye başkanları, Kasım ayı istişare toplantısında buluştu.

Balıkesir'de bulunan AK Partili belediye başkanlarının bu ayki istişare toplantısı, Dursunbey'de yapıldı. Toplantıya 15 civarında ilçe ve belde belediye başkanı katılırken, gelen konukları Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz karşıladı. Dursunbey Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplantıda belediyelerin çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, gündemi Büyükşehir yasa tasarısı oluşturdu. Belediye başkanları Balıkesir'in Büyükşehir olması ile oluşacak yeni sistem hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, beldelerin köylerin mahalle olması ve hizmetlerin belediyeler tarafından verilecek olması tartışıldı.

Ayrıca belediyelerin faaliyetlerinin görüşüldüğü istişare toplantısında belediye başkanları Dursunbey'e yapılacak olan Toplumsal Gelişim Merkezi projesi için Başkan Yılmaz'ı kutladı. Bir saat süren istişare toplantısının ardından başkanlar yemek ikramı için Kaymakam Aksanyar'ın da katıldığı Sincanlı Restoran'a geçti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ruhi Yılmaz Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title