Haberler

Ak Partili Aşlık: "Heyecansız Kocaoğlu Bizi Anlayamaz"

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın kamu yatırımları ve projelerinin takibi noktasındaki samimi gayretlerinin İzmir için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın kamu yatırımları ve projelerinin takibi noktasındaki samimi gayretlerinin İzmir için önemli bir kazanım olduğunu söyledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, AK Parti adayı Binali Yıldırım'a bu yöndeki gayretleri için teşekkür edeceğine çamur atma amacı güttüğüne dikkat çeken Aşlık, "Sayın Aziz Kocaoğlu herkesi kendisi gibi heyecansız zannediyor. Bizim İzmir'e hizmet etme aşkımız ve heyecanımız var. Bizim vizyonsuz, iş bilmez ve beceriksiz bir yapımız yok. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım aynı zamanda da İzmir Milletvekilidir. Milletvekilinin yasama görevi olduğu kadar denetleme görevi de olduğu aşikardır. Bu kentin bir Milletvekili olarak, kendisinin başlattığı, her safhasında bizzat içerisinde olduğu kamu yatırımlarını ve projeleri incelemesinden daha doğal ne olabilir. Bundan memnuniyet duymak gerekir. İzmir'de siyaset yapan, bu kente hizmet etme sevdası güden herkesin bu duyguya sahip olmasını bekleriz. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin beceriksiz ve iş bilmez tutumu, en ufak rutin belediye çalışmalarında bile bariz bir şekilde görülmektedir. Bu noktada heyecanını kaybetmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanı profiliyle karşımızda duran Sayın Aziz Kocaoğlu'nun bizi anlaması da mümkün değildir." dedi.

YAN GELİP YATTILAR, HİZMET ÜRETMEDİLER

İzmir'de hizmet siyaseti yerine istismar siyaseti yapmayı tercih eden, halkı için çalışmak yerine yan gelip yatmayı tercih eden, kente hak ettiği değeri vermeyen belediye yönetiminin kenti getirdiği noktanın ortada olduğunu iddia eden Ali Aşlık, "İzmir'de çalışmak yerine duran, sürekli mazeret üreterek yan gelip yatan belediye yönetimin kenti getirdiği nokta ortadadır. Beceriksizlik diz boyu, kentte belediyenin yatırım adına yaptığı hiçbir şey yok, sadece ve sadece kuru laf var. Sayın Aziz Kocaoğlu'na soruyorum, İzmir'e hizmet anlamında ne yaptın? Karşında 11 yıllık bakanlığı döneminde ülkede 4 binden fazla projeyi gerçekleştirerek hizmete açmış, Marmaray ile tarihten gelen bir hayali gerçeğe dönüştürmüş, yeni limanlar, yen havalimanları, otoyollar, duble yollar, köprüler, uzaya fırlatılan uydular, bilişim sektöründeki yenilikler ve daha nice hizmetlerde imzası bulunan bir hizmet adamı var. Sen İzmir'e ne yaptın? Boş keseden atmayı bırakalım, iş üretelim, hizmet üretelim. İzmir'in çok lafa, samimiyetsizliğe, istismara ve hamasete ihtiyacı yok. İzmir'in hizmete ihtiyacı var. Eğer Sayın Aziz Kocaoğlu'nda Sayın Binali Yıldırım'daki hizmet aşkı ve heyecanının sadece yüzde 10'u bile olsaydı İzmir ihya olurdu. İzmir'in sel suları altında kalarak kurtarılmayı bekleyen itfaiyesi, bitmeyen metrosu, Basmane'deki utanç çukuru, trafik sıkıntısı, çevre ve çöp sorunu olmazdı. Bu kentte Sayın Binali Yıldırım gibi heyecanlı yöneticiler olsaydı, iş alemi sıkıntı çekmezdi, İzmir emsallerinin gölgesinde kalmazdı. İzmir'de heyecanlı yerel yöneticiler olsaydı bu kentin vasıflı insanları dışarıya göç etmezdi. İzmir'de heyecan problemi yaşayan, bulundukları koltukları emeklilik meşgalesi olarak gören yerel yöneticilerden kurtulmasına ramak kaldı. İzmir, AK Parti Belediyeciliği ile kent yaşamı adına tüm ihtiyaçları karşılayan, belediyecilik açısından Türkiye'ye örnek bir model teşkil eden, insan odaklı çalışan, halka hizmet eden bir yerel yönetime kavuşacak." şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Aziz Kocaoğlu Ali Aşlık Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title