Haberler

AK Parti Şırnak Kadın Kolları'ndan Beytüşşebap'a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve teşkilatı, Beytüşşebap ilçesini ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan ve teşkilatı, Beytüşşebap ilçesini ziyaret etti.

Beytüşşebap merkeze bağlı Mutluca köyünde geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden 5 bayanın ailelerine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, ailenin acısına ortak oldu. 5 bayanı birden kaybetmenin kendileri için de çok büyük bir acı olduğunu kaydeden Atan, daha sonra köyleri ziyaret etti.

Mezra Belediye Başkanı Hüsnü Timur ile bir kadın kolları teşkilatı, beldenin sıkıntıları ile ilgili olarak başkandan bilgi aldı. Gezi sırasında okullara da uğrayan Başkan atan ve teşkilatı, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. İlçe ve bağlı yerleşim birimlerindeki eğitim sıkıntıları ile ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü ile bir görüşme yapan Atan, tespit ettikleri sıkıntıların en kısa sürede giderilmesini talep etti. Kurum ziyaretlerinde ilçe sorunlarına dikkat çeken Atan, söz konusu sıkıntıları yetkili mercilere ileteceklerini söyledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Atan, en büyük amaçlarının milli birlik ve kardeşlik projesine destek istemek olduğunu söyledi. Atan, "Kısa bir süre önce de buralara gelmek cesaret isterdi. Şimdi köy köy mezra mezra dolaşabiliyoruz. Bu serbestliğin temelinde hiç şüphesiz milli birlik ve kardeşlik projesi ile gelen süreç yer alıyor. Ülkemiz çok badireler atlattı. Bunun için herkesin bu sürece destek vermesi lazım. Bunun için biz de buralara kadar gelerek, hem süreci halkımıza anlattık hem de Başbakanımız sayın recep Tayip Erdoğan tarafından başlatılan projeye destek istedik. Halkımız bizleri çok güler yüzle karşıladılar. Ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ama asıl biz onlarla bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadık. Bir hafta önce elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 5 bayanımızın ailelerine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Acılarına bir nebze de olsa ortak olabilmişsek ne mutlu bize. Okulları gezerek öğrencilerin sorunlarını tespit etmeye çalıştık. Belirlediğimiz sıkıntıları yetkili mercilere ileteceğiz. Umarım en kısa sürede bu sıkıntılar son bulur. Teşkilatlarımız ile de toplantı yapma fırsatı bulduk. Son derece verimli bir program oldu. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beytüşşebap Ak Parti Ak Parti Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title