Haberler

AK Parti Milletvekili Bakır'dan Hastalara Eşofman Yardımı

AK Parti Samsun Milletvekili Bakır, 17 kente hizmet veren Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde kalan hastalara eşofman yardımında bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, 17 kente hizmet veren Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde kalan hastalara eşofman yardımında bulundu.

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören hastaların en çok eşofman ihtiyacı olduğunu öğrenen Milletvekili Tülay Bakır, Gaziantep'te faaliyet gösteren bir firmanın ücretsiz eşofmanları karşılaması için talepte bulundu. Firma yetkilileri, Bakır'ın isteği doğrultusunda 30 bin lira değerinde eşofman gönderdi. Bakır, hastaneyi ziyaret ederek kendisine gönderilen eşofmanları teslim etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, devletin vatandaşlarının beden sağlığına sahip çıktığı gibi ruh sağlığına da sahip çıktığını söyledi.

Hastanenin ilaç ve diğer ihtiyaçlarını devletin karşıladığına işaret eden Bakır, "Ancak bu hastanemizde hastaların daha çok eşofman ihtiyacı olduğunu öğrendik. Çünkü 17 ile hizmet veriyorlar ve hastalar bazen hazırlıksız şekilde hastaneye geliyor. Yanlarında getirdikleri eşofmanlar ne kadar yıkansa da tam anlamıyla temizliği yapılamıyor. Bunun üzerine ben de Gaziantep'deki bir firma ile görüştüm ve kendileri de bu talebi karşıladı. Buradan o firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bunun örnek olmasını dileyen Bakır, "Umarım bunu Samsun'daki yardımsever vatandaşlarımız ve kurumlarımız bundan sonra devam ettirir. Toplumun böyle görevleri üstlenmesi lazım. Ama toplumun da böyle bir ihtiyaçtan haberi yoktu. Burada amacımız farkındalık oluşturmak bundan sonra bunun devamı gelir" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Pelin Gündeş Bakır Tülay Bakır Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title