Haberler

AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Özdemir Açıklaması

Güncelleme:

"Başbakanımızın ilçemizi ziyaret etmesi Manavgat için bir fırsattır."

AK Parti Manavgat İlçe Başkanvekili Hüseyin Özdemir, Başbakanın ilçeyi ziyaret etmesinin Manavgat için bir fırsat olduğunu, bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Özdemir, Başbakan Erdoğan'ın ilçede gerçekleştirdiği toplu açılış törenini değerlendirmek amacıyla düzenlediği basın toplantısında, Başbakana ilçe sorunları ve çözümleriyle ile ilgili bir dosya sunduklarını belirtti.

Dosyanın ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek yöneticileri tarafından kendilerine bildirilen sorun ve çözüm önerilerinden oluştuğunu bildiren Özdemir, "Bir Başbakanın ilçe ziyareti, o ilçe için lütuftur, erdemdir. Başbakanımızın ilçemizi ziyaret etmesi Manavgat için bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmek lazım" dedi.

Tören için çalışmalar yaptıklarını anlatan Özdemir, bu çalışmalar sayesinde tören alanına 33 bin kişinin geldiğini kaydetti. Vatandaşların Başbakan Erdoğan'a büyük sevgi gösterilerinde bulunduğunu dile getiren Özdemir, "Manavgat'ta son günlerde özellikle köylerde yaşanan elektrik kesintilerini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a aktardık. Kendisi hemen TEDAŞ'ın Antalya'daki en üst düzey yetkilisini aradı, bilgi aldı ve sorunların çözümü konusunda gerekli talimatı verdi" diye konuştu.

Toplantıya İlçe Kadın Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Özdemir Ak Parti Manavgat Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 21 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title