Haberler

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli Açıklaması

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, "Kırşehir ne kaybettiyse muhalefette kalmaktan kaybetti" dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, "Kırşehir ne kaybettiyse muhalefette kalmaktan kaybetti" dedi.

İl Başkanı Kendirli yaptığı açıklamada, "Kırşehir ne kaybettiyse muhalefette kalmaktan kaybetti. Halkımızın partimize karşı büyük teveccühü var. Kırşehir'den yine 2 milletvekili çıkaracağız. Her gittiğimiz yerde coşku ile karşılanıyoruz" dedi.

Hizmet ve yatırımlardan Kırşehir'in muhalefette kalarak nasiplenmediği dönemlerin olduğunu söyleyen İl Başkanı Kendirli, "Kırşehir yıllarca muhalefette kaldığı için beklediği hizmet ve yatırımlardan nasibini alamamıştır. Bizim 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yıllardır çözümlenemeyen, getirilemeyen hizmetleri almaya başlamıştır. Yollar, köprüler, hastaneler, resmi binalar, okullar yurtlar hepsi bizim iktidarımız döneminde Kırşehir'e getirilmiştir. Ahi Evran Üniversitemiz bizim iktidarımız döneminde kurulmuş ve bugün 20 bine ulaşan öğrenci sayısı ile Kırşehir'e ekonomik ve sosyal anlamda ciddi katkılar sunmaktadır. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde Kırşehir'de yine iki milletvekilini çıkartarak iktidarla birlikte olacağız ve hizmetlerimize kaldığımız noktada devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Kendirli, "Halkımızın partimize karşı büyük teveccühü var. Kırşehir'den 2 milletvekili çıkaracağız. Her gittiğimiz yerde coşku ile karşılanıyoruz. Milletvekili Adayları Avukat Salih Çetinkaya ve 22. Dönemde Milletvekilliği yapan Hacı Turan'ın Kırşehir'e hizmet getirebilmek için şimdiden çalışmaya başladılar. Milletvekili Adaylarımız Salih Çetinkaya ve Hacı Turan, Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci ve tüm teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmamızı sürdürüyoruz.

Mahalle toplantılarımıza başladık. İlçe, kasaba ve köylerimizi tarıyoruz. Bir taraftan seçim çalışmalarımızı yaparken, diğer yandan ise milletvekili adaylarımız Çetinkaya ve Turan Kırşehir'e hizmet getirebilmek için Ankara düzeyinde girişimlerini sürdürüyorlar. Hizmetlerimizin kesintiye uğramaması ve hizmetlerimizin devamı için halkımızın desteği ile Kırşehir'den iki milletvekili çıkaracağız. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz" ifadesinde bulundu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kendirli Hacı Turan Kırşehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title