Haberler

AK Parti İl Başkanı Balta'dan Anneler Günü Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Tüm Annelerin ve Anne Adaylarının Anneler Günü'nü Kutlayarak Annelerin Hiç Karşılık Beklemeden Hep Vermenin ve İçtenlikle Sevmenin Sembolü Olduklarının Unutulmaması Gerektiğini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutlayarak annelerin hiç karşılık beklemeden hep vermenin ve içtenlikle sevmenin sembolü olduklarının unutulmaması gerektiğini söyledi.

Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Balta, anneye sevgi ve hizmet görevinin diğer bütün sevgi ve görevlerden önce geldiğine dikkat çekti. Annelerin, çocuğunu güçlüklerle karnında taşımış, sıkıntılara katlanarak doğurmuş, büyümesi için eşi ile birlikte her türlü fedakarlığı göstermiş, bütün zorluklara da seve seve katlanmış varlıklar olduğunu kaydeden Balta "İnsanlığın gelecek nesli de onun şefkatli kucağına teslim edilmiştir. Geleceğin güçlü Türkiyesi'ne yön verecek olan nesillerin yetişmesinde annelerimize büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Günümüzde sosyal hayatın içerisinde önemli bir varoluş mücadelesi veren kadınlarımızın her alandaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluklarını da özveriyle yerine getirmeleri her türlü takdirin üzerindedir. Birer sevgi sembolü olan annelerimizi öncelikle fedakarlık ve sabırlarından dolayı kutlamak istiyorum" dedi.

"Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır" diyen AK Parti İl Başkanı Balta, "Biz annelerimize karşı olan görevlerimizin bilincindeyiz. AK Parti iktidarı olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin özünde; kadınımıza saygı, hürmet ve onlara hizmetlerin en güzellerinin sunulması yer almaktadır. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim ki; annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak her evladın görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutlarım" diye konuştu.

(BK-ÖS-MU-Y) 10.05.2008 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title