Haberler

AK Parti Devrek Teşkilatından Kaymakam'a Ziyaret

Devrek ilçesi AK Parti Teşkilatı göreve yeni başlayan Kaymakam Güney’e nezaket ziyareti düzenledi.

Devrek ilçesi AK Parti Teşkilatı göreve yeni başlayan Kaymakam Güney'e nezaket ziyareti düzenledi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde uzun zamandan bu yana vekaletle yürütülen kaymakamlığa asaleten atanan Yakup Güney'in göreve başlaması nedeniyle Devrek AK Parti Teşkilatı tarafından hayırlı olsun ziyareti düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, "Öncelikle sayın kaymakamımızın ilçemize yeni göreve başlamasından dolayı kendisine partim ve teşkilatım adına hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar temenni ediyorum. Kaymakamımız ile ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Hep birlikte bir yol haritası çizerek ilçemiz adına ne yapılması gerekiyorsa takip ile sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise "İlçemizde bazı ilçelere baktığımızda çok büyük anlamda problemler yok. Doğalgaz çalışmalarımız halen devam ediyor. İnşallah yılbaşına doğru ilçemizin bir kısmına doğalgazı vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Kendisine düzenlene ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yakup Güney, "Gördüğüm kadarıyla ilçede siyasiler birbirleriyle içli dışlı bu da Devrek için ayrı bir güzellik olsa gerek. İnşallah hep birlikte el ele vererek Devrek için ne yapılması gerekiyorsa gerek siyasi gerek sivil toplum temsilcileri ve gerekse de devlet temsilcileri olan bizler ile birlikte her türlü sıkıntının üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Güney Zonguldak Ak Parti Devrek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title