Haberler

AK Parti'den Halk Günü Toplantısı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Sivrihisar ilçesine silo yapılacağını açıkladı.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Sivrihisar ilçesine silo yapılacağını açıkladı.

Her hafta pazartesi günleri düzenlenen 'halk günü' toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Süleyman Reyhan, 2013 Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış töreni için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'e geleceğini duyurdu. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesiyle ilgili bir yatırımı netleştirdiklerini açıklayan Reyhan, "Sivrihisar ilçemizde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) için 15 milyon TL yatırım yapılacak. Daha önce bu konuda Kaymaz'a mı, Sivrihisar'a mı yapalım düşünceleri vardı. Bu konuda vekillerimiz ve tarım bakanımızla da görüşmelerimiz neticesinde hem Kaymaz'a, hem Sivrihisar'a silo yapılması kararı çıktı. Yaklaşık 30 bin tonluk silo Kaymaz'a, 20 bin tonluk silo da Sivrihisar'a yapılacak. Bu vesileyle iki bölgenin çiftçilerinin mahsullerinin daha rahat bir şekilde alınması sağlanmış olacak. Şu anda bu kapasitede silo Türkiye'de 3 yere yapılıyor. Bu 3 yerden bir tanesi de bizim bölgemiz. Sila, daha modern tekniklerle hızlı bir şekilde çiftçimizin mahsulünün alınmasını, aynı zamanda tüccarlarımızın da buralardan emanet şeklinde yararlanmasını sağlayacak" diyerek, yapılacak siloların Eskişehirli çiftçiler için hayırlı olması temennisinde bulundu.

23 Şubat'ta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Eskişehir Vergi Dairesi ödül töreni ve Ak Parti il danışma meclisine katılacağını açıklayan Reyhan, 24 Şubat günü ise Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın ihracatçılar ile ilgili bir panele katılmak üzere geleceğini duyurdu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

SÜLEYMAN REYHAN Sivrihisar Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title