Haberler

AK Parti'de Dört Koldan Seçim Çalışması

Güncelleme:

AK Parti Batman İl Teşkilatı, il genelinde seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar.

AK Parti Batman İl Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir çalışma programı düzenledi. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'ne bağlı yürütülen çalışmalarda ilçe merkezleri, belde ve köylere ziyaretler gerçekleştiriliyor.

ÖZDEMİR MERKEZ KÖYLERDE HALKLA BULUŞTU

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, merkeze bağlı köylerde seçim ziyaretleri gerçekleştirdi. Zorköy, Segırka, Balpınar Beldesi ve merkeze bağlı bir çok köyü gezen Milletvekili Özdemir, halkla buluştu.

GÜNEŞTEKİN "HİZMET VE İSTİKRAR SÜRECEK"

Ramazan ayından önce ve Ramazanda da yoğun seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman'ın en ücra yerleşim birimlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Sason İlçesi Yücebağ Beldesi ve bağlı köy ile mezraları ziyaret eden Güneştekin, gittiği yerlerde vatandaşlarla görüştü.

10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade eden İl Başkanı Murat Güneştekin "Batman'da AK Parti İl teşkilatı olarak gitmediğimiz, ziyaret etmediğimiz yer bırakmayacağız. Ramazan ayından önce ve Ramazanda dahi ziyaret ettiğimiz halkımızı bugünde, yarın da ve her zaman ziyaret ederek adayımıza destek istiyoruz. Halkımız da hizmet ve istikrardan yana olumlu tercihlerini dile getirmektedirler" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title