Haberler

AK Parti Bursa Teşkilatı Üniversitelilerle İftarda Buluştu

AK Parti'de sokak iftarları çerçevesinde İl Gençlik Kolları üyeleri Görükle'de üniversite öğrencileriyle buluştu.

AK Parti'de sokak iftarları çerçevesinde İl Gençlik Kolları üyeleri Görükle'de üniversite öğrencileriyle buluştu.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen sokak iftarı Görükle Meydanı'nda yapıldı. İftara AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Çalışkan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç, İl Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yılmaz, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Enbiya Akkuş, İl Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özmen, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, 17 ilçe gençlik kolları başkanı ile çok sayıda genç katıldı. İftarın ardından konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, parti olarak gençlere büyük güven duyduklarını, ülkenin geleceğini onlara emanet ederken de içlerinin rahat olacağını ifade etti. Gençlere özellikle ülkemizin yakın siyasi tarihi konusunda derin okumalar ve araştırmalar yapmalarını öneren Sedat Yalçın, "Bu okumalar ve araştırmalar sırasında görecekseniz ki; ülkemizde bugün yaşanan benzer süreçler daha önce de sahnelendi. Düne bakarsak bugünü daha iyi anlayabiliriz" dedi.

Ülke olarak büyük bir kalkınma hamlesi içerisinde olduklarını ve AK Parti'nin bu süreci kararlılık ve başarılı biçimde yönettiğine vurgu yapan Sedat Yalçın, "Türkiye'yi küresel ölçekte, büyük ülkeler ligine taşıyoruz. Tam da bu noktada gelecek vizyonu açısından gençlerimizden beklentimiz büyük. Bu bakımdan onların milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin yanı sıra, çağdaş ve geçerli bilgiyle donatılmış olmalarına büyük önem veriyoruz. Ülkemizin rekabet gücünü böyle donanımlı olarak yetişmiş gençlerimiz artıracak" diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ise, böyle bir iftar vesilesiyle Bursa'da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çubukçu, daha sonra Suriye yaşanan olaylar hakkında bir değerlendirmede bulundu. Çubukçu, "Suriye'de aylardır kan durmuyor ve binlerce insan öldürüldü, yuvasız kaldı. Ramazanda bile kan akıyor. Suriye'de yaşanan bu olaya sessiz kalmamızı istiyorlar ama buna sessiz kalamayız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Yalçın Ak Parti Görükle Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title