Haberler

AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım

"Ağlasun Meslek Yüksekokulu Kültürel Miras ve Turizm Bölümü, önümüzdeki dönem öğrenci almaya başlayacak".

AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Ağlasun Meslek Yüksekokulu Kültürel Miras ve Turizm Bölümünün gelecek dönem öğrenci almaya başlayacağını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Kültürel Miras ve Turizm Bölümünün 2013-2014 akademik yılında öğrenci alması konusunun, 2 Mayıs'ta düzenlenen Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelendiğini kaydetti. İnceleme sonucu normal öğretime 50, ikinci öğretime 50 olmak üzere 100 öğrencinin bu bölüme alınmasına karar verildiğini belirten Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ağlasun, arkeolojik açıdan önemli merkezlerden biri. Kültürel Miras ve Turizm Bölümü arkeolojik varlıkların, sanat eserlerinin, yöresel özelliklerin özenle korunması, bu kültürel varlıkların ulusal ve uluslararası bağlamda turizm açısından çekim merkezlerine dönüştürülmesine katkı sağlayacaktır. Bu kararın Ağlasun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim alanında yürüttüğümüz çalışmalar artarak devam edecektir." - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Bedrettin Yıldırım Ak Parti Ağlasun Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title